Vervanging van uw oude accumulatoren

Oude accumulatoren vervangen door de nieuwe generatie elektrische stralingsradiatoren: inertieradiatoren met kern in steatiet van het merk Conforthec.

De radiatoren van Conforthec worden vandaag speciaal aanbevolen bij de renovatie van goed geïsoleerde traditionele gebouwen, waarin het voor het thermisch comfort van de woning en om energie te besparen belangrijk is dat er een verwarmingssysteem gebruikt wordt op basis van straling dat de massa verwarmt en niet enkel de omgevingslucht.

Elektrische convectoren of accumulatoren zijn systemen die behoren tot de oudere generatie en die enkel de lucht verwarmen. Als je ze vervangt door inertieradiatoren van Conforthec krijg je al een gevoelige verbetering van het thermische comfort. Daarbovenop kan je door te renoveren en daarbij fotovoltaïsche panelen te plaatsen niet alleen je elektriciteitsfactuur verlagen, maar ook de stroom die je te veel produceert gebruiken om met elektriciteit te verwarmen. Een economisch argument dus om te investeren in een verwarmingsinstallatie van Conforthec.

Thermische inertie is een van de essentiële factoren die tot het gebruikscomfort bijdragen. Steatiet, de natuursteen die in het hart van onze radiatoren geplaatst wordt, is een ware opslagplaats van warmte, die toelaat om de temperatuur efficiënt te regelen en zo te voldoen aan onze huidige vereisten omtrent rationeel energiegebruik.

Het is vandaag de dag de natuurlijke grondstof die precies past bij onze nieuwe en unieke generatie elektrische verwarmingssystemen.

Een verwarmingsinstallatie met radiatoren van Conforthec biedt je dus veel meer comfort dan je oude installatie met accumulatoren of convectoren. Door de manier waarop hij ontworpen is, combineert de radiator van Conforthec overdadige straling en natuurlijke convectie, waardoor er in de verwarmde ruimtes geen koude punten zijn en er een gevoel van zachte en continue warmte heerst.

  • Afmetingen van 30 tot 40 cm
    Accumulatoren
  • Conforthec 2500 W : Encombre de seulement 12,5 cm posé
    Afmetingen slechts 12,5 cm geplaastst
    Conforthec 2500W