Met zonnepanelen

Je produceert te veel elektriciteit en wilt er liever zelf van genieten dan je stroom met verlies in het net te injecteren.
Waarom dan niet in een aantal kamers van je woning elektrische radiatoren van Conforthec® plaatsen?

Avec panneaux photovoltaiques / solaires

Dit zijn een paar voorbeelden waarbij de elektrische radiatoren van Conforthec een goede keuze zijn:

 • Je bouwt een open veranda tegen de woonkamer. Ons studiebureau stelt je een rationele oplossing voor, waarin de twee verwarmingssystemen (verwarmingsketel en Conforthec) samen functioneren, zodat je op elk moment van de dag van optimaal comfort kunt genieten met één enkele thermostaat voor alle (hydraulische en elektrische) radiatoren.
 • In het tussenseizoen is het soms koud in je woonkamer omdat je verwarmingsketel uitgeschakeld is.
  Waarom zou je er geen radiator van Conforthec met kern in steatiet plaatsen, die je zo programmeert dat hij je elke avond een paar uur comfort biedt, zodra het een beetje kil begint te worden?
  En ook als je niet veel plaats hebt, hebben we de oplossing met onze smalle radiatoren van maar 52 cm breed. Ze zijn beschikbaar met een vermogen van 1600W of 2400W.
 • Je badkamer is vaak niet warm genoeg wanneer je dat zou willen. In het tussenseizoen is de verwarmingsketel uitgeschakeld en is het er vaak eerder frisjes.
  Waarom zou je dus niet kiezen voor een hybride (hydraulische en elektrische) handdoekdroger met blazer, die in het tussenseizoen automatisch van hydraulisch op elektrisch overschakelt en vice versa?

  Sèches serviettes Conforthec

  Zelfs in het putje van de winter gebeurt het dat de badkamer niet warm genoeg is omdat de temperatuur in de woonkamer (waar de thermostaat hangt) bereikt is en de verwarmingsketel in waaktoestand is overgegaan.
  Door voor een gecombineerde handdoekdroger met ingebouwde blazer te kiezen, als vervanging voor je bestaande radiator of als aanvulling, kan je zelfs in hartje winter de blazer aanzetten en de temperatuur in je badkamer snel doen stijgen. Dat is pas comfort: de temperatuur die je wil, wanneer je wil!

 • Je hebt convectoren (“broodroosters”) geplaatst in je slaapkamers, maar je durft ze niet te gebruiken, omdat ze energie vreten en geen comfort bieden. Overweeg dan om ze te vervangen door onze Ondura-radiatoren met zachte stralingswarmte, die comfortabel, programmeerbaar en spaarzaam in gebruik zijn.

Als je ervoor kiest om je convectoren en accumulatoren te vervangen door radiatoren van Conforthec, win je twee keer, want:

 • Je gebruikt de elektriciteit die je zonnepanelen overdag produceren voor de verwarming van je woning.
 • Je vermindert je totale verbruik met +/- 15 tot 20 %.
 • Je verhoogt aanzienlijk het thermische comfort van je woning.
 • Je hebt veel meer controle over de temperatuur van je leefruimtes.
 • Je geniet van een verwarmingssysteem op basis van straling en natuurlijke convectie, dat veel gezonder is dan de geforceerde convectie van accumulatoren, die stof verplaatsen… en lawaai maken.
 • Je radiatoren nemen veel minder plaats in.
 • Je zorgt voor een mooiere woonomgeving.
 • Je bent ecologisch verantwoord bezig, doordat je hernieuwbare energie gebruikt om je woning te verwarmen.
 • Je gaat rationeel met energie om, wat niet alleen goed is voor jezelf, maar ook voor de planeet, ook al is de elektriciteit die je produceert gratis!